Men zegt zo vaak dat je niet te snel op moet geven. Dat is zeker het geval voor wedden op voetbal. Het gezegde “de aanhouder wint” gaat hier absoluut op. Waarom? Dat lees je hier.

Niemand gaat in een keer van 0 naar 100

Wedden draait voor een deel natuurlijk om geluk. Maar er komt meer bij kijken. Kennis speelt absoluut een belangrijke rol. Zonder kennis wordt wedden gewoon gokken. En gokken is iets dat iedereen kan doen en waarbij iedereen een gelijke kans maakt. Bij wedden is dat niet het geval. Je zult namelijk altijd zien dat er mensen zijn die structureel beter wedden dan anderen. Dat heeft niet meer met geluk te maken, maar met kennis.

Ga je voor het eerst wedden, dan kunnen de resultaten tegenvallen. Dat is inherent aan wedden: resultaten kunnen altijd tegenvallen. Ook op het moment dat alles net lekker begint te lopen. Maar zeker in het begin moet jij je hierdoor niet laten ontmoedigen. Ook wedden kent een leercurve. Zeker als je nog geen fanatieke aanhanger bent van het voetbal. Alle begin is moeilijk.

Want wees eerlijk: weet jij alles wat er is te weten over de Belgische competitie? Natuurlijk: je zult je favoriete team hebben en daarvan goed op de hoogte zijn en je weet ongetwijfeld wie de beste spelers uit de competitie zijn. Maar kun jij bijvoorbeeld ook de opstellingen noemen van de teams uit de lagere regionen van de ranglijst? Waarschijnlijk niet, maar dat is ook niet erg. Wanneer je een zo goed mogelijke kans wilt maken met wedden, is het echter wel van belang om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn.

Wat je na verloop van tijd ziet gebeuren

Wat je na verloop van tijd ziet gebeuren, is dat je kennis toeneemt en daarmee ook de kwaliteit van je voorspellingen. Daarom is een lange adem belangrijk. Hoe langer je wedt des te meer kennis je opdoet van de teams en spelers en daar ga je absoluut van profiteren. Ervaar het zelf bij Betway België.