Iedereen heeft een leuke hobby die ze graag dagelijks willen uitvoeren. Mijn hobby is dat ik graag meedoe aan voetbalgokken. Puur omdat je met een goed plan het spel kan spellen en uiteindelijk wint. Ik ben van jongs af aan al bezig geweest met gokken, het blijft voor mij een uitdaging om te weten wanneer je het beste in kan zetten en wanneer niet. Ook met voetbal kan je een aardig zakcentje mee verdienen. Het blijft altijd twijfelachtig aangezien je niet weet wat de spelers gaan doen tijdens de wedstrijd. Dat ik niet weet of dat ik geld ga winnen of verliezen maakt het juist spannend om het spel te blijven spelen.

nieuws_vitesse_2

Eigen plan gemaakt om in te zetten.

Dit is puur mijn plezier en moet eerlijk zeggen dat ik al aardig wat geldprijzen heb gewonnen. Met voetbalgokken kan je namelijk zelf beslissen hoeveel je inzet tijdens een spel. Het is wel zo dat hoe meer je inzet en je wint, hoe meer je terug krijgt aan het eind. Als je het spel verliest raak je natuurlijk alles kwijt en kan je overnieuw beginnen. In het begin heeft het mij veel geld gekost aangezien ik niet goed wist wanneer en hoeveel ik moest inzetten. Na dat je weet hoe dat de spelers tijdens een voetbalwedstrijd spelen kan je er een strategisch plan van maken en zo bekijken welk team je hoeveel kan inzetten. Dit doe ik nu een geruime tijd en moet eerlijk toegeven dat ik er niet van kan leven maar het maakt het wel aangenaam.nieuws_realmadrid_ronaldo_bale-80x80