Lekker ontspannen live roulette spelen

Ik ben een nogal fervent speler van games op het internet en heb er al flink wat geld mee kunnen verdienen. Een tijdlang speelden mijn vader en ik elke avond en nacht op het internet, omdat het in Amerika dan overdag is. Zo hadden we bijvoorbeeld met poker verschillende mensen om tegen te spelen en zetten we allen flink in. Soms waren je verliezen groot maar al met al hebben we er flink wat aan over kunnen houden. Ik had destijds geen baan nodig en verdiende er voldoende aan om rond te komen en nog wat geld over te houden. Tegenwoordig ben ik echter van het live roulette spelen. Ik doe het niet meer zo consequent als vroeger, zeker omdat ik nu wel gewoon een baan en structuur in mijn leven heb, en dan vind ik het leuker om af en toe eens live roulette spelen omdat het ontspannend is. Poker is heel inspannend, het is echt een strategiespel en je bent de hele tijd bezig in je hoofd. Met live roulette spelen is dat gewoon anders, je zet in en hoopt maar dat je nummer of kleur valt, ik vind het een erg leuk spel.